slideshow-images

Offerte tool


Om een offerte te krijgen, vult u onderstaande gegevens in om ons te helpen uw vragen beter te begrijpen. Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen een werkdag uw prijsopgave.

Bedankt voor uw Email!

Your message has already arrived! We’ll contact you shortly.

Good day.

Sneltransport


nationaal en internationaal

Bij sneltransport draait alles om snelheid. Snel, sneller, snelst zodat uw business niet stil komt te liggen. Uw kostbare goederen verdwijnen niet tussen andere transporten. We rijden dedicated met uw goederen. We halen het op uw locatie op en brengen het direct naar uw eindbestemming. Dit alles doen we veilig en betrouwbaar. Uw sneltransport uitdaging gaan we graag aan! Met ons uitgebreide wagenpark zijn we op iedere wens van sneltransport voorbereid.

  • Betrouwbaar
  • We rijden zelf
  • Van envelop tot pallet
  • Nationaal en internationaal
  • Uitgebreid wagenpark

Spoedtransport


binnen … minuten onderweg

Spoedtransport? Sneltransport? Binnen … minuten vertrekken we om uw spoedzending bij u op te halen. Binnen Europa staan we garant voor spoedtransport binnen 24 uur. Op elk adres halen we wij uw zending op en leveren het bij de gewenste eindbestemming af. Doordat we alles zelf in eigen hand hebben en regelen met onze ervaren chauffeurs staan we in voor een goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Spoedbezorging


met zorg

Koperland Transport bezorgt al uw zendingen vlot, veilig en vertrouwd. Elke spoedbezorging doen we met de uiterste zorg. Of het nu gaat om een belangrijk document, een pakketje, een machineonderdeel, een pallet of meerdere pallets. Snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid dat is waar sneltransport bij Koperland om draait.