Koeriersdienst

Koperland Transport biedt u koeriersdiensten op maat. Wij vervoeren uw zending snel, vakkundig en met zorg. Dit doen we binnen Nederland, de Benelux en naar de rest van Europa. Goederen, onderdelen, een pakketje, een document of een onverwachtse zending. U kunt rekenen op onze koeriersdiensten, wij zorgen voor razendsnelle bezorging tegen een scherp tarief. Heeft uw transport haast, dan staat er een snelkoerier of zelfs een nachtkoerier voor u klaar. Naast onze razendsnelle service en transport kunt u erop rekenen dat onze koeriers uw zending met de grootste zorg behandelen.

 

Snelkoerier via Koperland

  • Betrouwbare en flexibele koeriersdiensten
  • Van deur tot deur
  • Binnen 30 minuten zijn we voor u onderweg
  • Nationaal en internationaal
  • Nachttransport
  • Uw zending snel en veilig afgeleverd

 

Pakket bezorgen: geheel op maat

Uw pakket laten bezorgen? Er zijn genoeg pakketvervoerders vandaag de dag. Als u meer wilt dan een pakket met de post versturen dan bent u bij Koperland Transport aan het juiste adres. Wij bezorgen uw pakket geheel dedicated. We bezorgen dus alleen uw pakket, rechtstreeks en exclusief voor u. Binnen een halfuur zijn we naar u onderweg. Ons kantoor zit in Breda, vanuit daar rijden we door heel Nederland en binnen de Benelux. Ook kunt u ons inzetten als internationaal snelkoerier binnen Europa.

24/7 staan we voor u klaar! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze koeriersdiensten.

CTA button: vraag offerte aan

Internationaal koerier

Heeft u een internationaal koerier nodig? Ook dat is geen probleem voor ons. Onze chauffeurs zijn binnen no time onderweg en rijden uw goederen naar het gewenste adres. Wat uw bestemming in Europa ook is. Wij staan voor veilig internationaal transport (link naar internationaal transport) van uw goederen. Hiervoor zetten we ons representatieve wagenpark in waarmee we op iedere vraag van sneltransport adequaat kunnen inspelen.

Nachtkoerier voor uw nachttransport

In onze full service koeriersdiensten bieden we ook nachttransport aan. Rijden met een nachtkoerier zorgt voor efficiëntie in uw transportproces. Onze nacht koerier zorgt ervoor dat uw levering ’s ochtends bij u geleverd wordt. Uw mensen hoeven dan niet te wachten op een pakket of een zending en kunnen meteen ’s ochtends aan de slag. Nachttransport zorgt bovendien voor minder drukte op het wegennet overdag en dat is weer goed voor het milieu.